Ιούνιος 2010

21/06/2010

Πάμε Κύθηρα!
Σας ενημερώνουμε για τα τουριστικά νέα των Κυθήρων.

Ενέργειες του Visit Kythera για το 2010
α) διαφημιστική καταχώρηση στον ιστότοπο Meteo.gr για την περίοδο 2010 – 2012
β) διαφημιστικές καταχωρήσεις στους συνεργαζόμενους ιστότοπους με τις Υπηρεσίες ADwords της Google
γ) χορηγίες των πολιτιστικών εκδηλώσεων του νησιού (συναυλίες, συνέδρια, ημερίδες κ.α)
δ) λειτουργία παροχής πληροφοριών στους επισκέπτες του νησιού.

H Καμπάνια των Συλλόγων του Νησιού
Η Ένωση Επαγγελματιών Χώρας-Καψαλίου-Καλάμου-Κυθήρων και οι Ενώσεις Ξενοδόχων-Ενοικιαζόμενων Δωματίων και Διαμερισμάτων Μυρτιδιώτισσα και Αγίας Πελαγίας υλοποίησαν ραδιοφωνική καμπάνια σε σταθμούς της Κρήτης και της Πελοποννήσου.

Παράλληλα η εταιρεία LANE SEA LINES στην προσπάθεια προβολής και παρουσίασης κινήτρων, για υποψήφιους επισκέπτες Κυθήρων – Αντικυθήρων για την τρέχουσα τουριστική περίοδο συμφώνησε με τους φορείς του νησιού την παροχή έκπτωσης 20% στην μεταφορά στα δρομολόγια, Τετάρτης και Πέμπτης, σε επιβάτες και οχήματα που έχουν επικυρωμένη κράτηση στα καταλύματα των εν λόγω συλλόγων

Βιβλία Εσόδων Εξόδων σε όλα τα επιτηδεύματα
Νέες κατηγορίες ελευθέρων επαγγελματιών και επιτηδευματιών θα υποχρεούνται στην έκδοση αποδείξεων από 1η Ιουλίου 2010, όπως προβλέπεται σε σχετική εγκύκλιο που εξέδωσε το υπουργείο Οικονομικών, σχετικά με την εφαρμογή των διατάξεων του νέου φορολογικού νόμου. Έτσι, υποχρεωτικά θα εκδίδουν αποδείξεις από τον επόμενο μήνα: - ελεύθεροι επαγγελματίες και επιτηδευματίες με έσοδα κάτω από 5.000 ευρώ που μέχρι σήμερα απαλλάσσονταν - ελαιοχρωματιστές, υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι και γενικότερα όσοι παρέχουν υπηρεσίες επισκευής ή συντήρησης τεχνικών έργων ή εγκαταστάσεων - πράκτορες κρατικών λαχείων και παιγνίων (ΠΡΟ-ΠΟ, ΛΟΤΤΟ κ.λπ) - πωλητές εφημερίδων και περιοδικών - ασφαλιστικοί σύμβουλοι - ταξιτζήδες και εκμεταλλευτές έως 7 ενοικιαζομένων δωματίων - φυσικά πρόσωπα που πωλούν αγαθά σε πόλη κάτω των 5.000 κατοίκων μη τουριστικών περιοχών και έχουν έσοδα μέχρι 150.000 ευρώ. Παράλληλα, υποχρεωτικά θα κόβουν αποδείξεις από 1/10/2010 οι αγρότες, που πωλούν τα προϊόντα τους στις λαϊκές. Το υπουργείο Οικονομικών απέστειλε σε όλες τις εφορίες και την εγκύκλιο με τις νέες ποινές και πρόστιμα που προβλέπονται για μη έκδοση αποδείξεων από επιχειρήσεις και επαγγελματίες, καθώς και για άλλες περιπτώσεις διαφυγής. Μεταξύ άλλων προβλέπεται ότι οι ελεύθεροι επαγγελματίες που εντοπίζονται να μην εκδίδουν αποδείξεις θα χάνουν το αφορολόγητο ποσό εισοδήματος. Επίσης, προβλέπεται ποινή φυλάκισης έως και τρεις μήνες, καθώς και λουκέτα σε περιπτώσεις μη έκδοσης ή ανακριβούς έκδοσης αποδείξεων και τιμολογίων.

Visit Kythera
Επισκεφετείτε μας για να σας παρουσιάσουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Τα γραφεία του Visit Kythera  εδρεύουν στα Τσικαλαρία, 7 χιλιόμετρα έξω από την πόλη των Κυθήρων.

Τιμές στο διαδίκτυο
Σας προτείνουμε να ενημερώσετε τις καταχωρήσεις σας στο διαδίκτυο με αναλυτικό πίνακα τιμών. Έτσι προσελκύετε περισσότερο κόσμο ενώ έχετε λιγότερη ταλαιπωρία για εσάς και τους πελάτες σας.

Διαφημιστείτε στο Visit Kythera
Ο οδηγός Visit Kythera είναι ο πληρέστερος οδηγός, σε 5 διαφορετικές γλώσσες, με άρτιο και σωστό περιεχόμενο.
Ενημερωθείτε λεπτομερώς τηλεφωνόντας στο 27360.38094

Δείτε όλα τα νέα

Κορυφή