2 Χρόνια SevenArt - Κι όμως, αντέξαμε

02/04/2012

Το Visit Kythera με την ευκαιρία συμπλήρωσης 2 χρόνων λειτουργίας του Seven Art (www.sevenart.gr) εύχεται στο δημιουργό του κο Γιάννη Δηράκη να τα χιλιάσει και καλή επιτυχία στο μέλλον. Αναδημοσιεύουμε το σχετικό μήνυμα που μας έστειλε.

Με 2.200 ταινίες, 11.000 συντελεστές και 1.400 άρθρα κάθε είδους στη βάση δεδομένων του, το SevenArt.gr μπαίνει από σήμερα στον 3ο χρόνο λειτουργίας του. Έχοντας ξεκινήσει με μηδενική στήριξη από μεγάλες εκδοτικές κλπ. επιχειρήσεις, χωρίς «υψηλές γνωριμίες» και με μοναδική κινητήρια δύναμη την αγάπη μας για την 7η τέχνη, το SevenArt προσπάθησε στα 2 πρώτα χρόνια να δίνει καθημερινά το παρών στα κινηματογραφικά δρώμενα, καθιέρωσε το θεσμό των κινηματογραφικών βραβείων κοινού - SevenArt Awards, συνεργάστηκε με τα περισσότερα κινηματογραφικά φεστιβάλ της χώρας, μοίρασε χιλιάδες προσκλήσεις, δώρα, εκπτωτικά κουπόνια κλπ. στους αναγνώστες του, παρουσίασε εκατοντάδες ταινίες, πρόσφατες και παλιότερες, συνομίλησε με πολλούς από τους συντελεστές τους, έμαθε πολλά για το σινεμά, τις ταινίες, τη βιομηχανία του κινηματογράφου, επικοινώνησε με εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Συνεχίζουμε. Μαθαίνουμε απ’ τις ελλείψεις και τις παραλείψεις μας, τα όποια λάθη και αδικίες, παραμένουμε ανοιχτοί σε παρατηρήσεις και προτάσεις, σε νέες ιδέες και συνεργασίες, επιδιώκουμε την εκπλήρωση όσων λέγαμε όταν ξεκινούσαμε, να γίνουμε δηλαδή ένα άλλο, κι όχι άλλο ένα κινηματογραφικό site. Δεν το έχουμε πετύχει ακόμα, αλλά το προσπαθούμε καθημερινά, με τον καιρό να ‘ναι κόντρα, με τους μισούς να παλεύουν με την ανεργία, με τα οικονομικά τους προβλήματα, με την κατάθλιψη. Αισιοδοξούμε και δεν το βάζουμε κάτω. Είναι το μόνο που μας έμεινε, δεν θα τους το χαρίσουμε, τους βγάζουμε τη γλώσσα. Συνεχίζουμε συλλογικά, με εσάς, με τους συνεργάτες μας στο SevenArt και τους φίλους μας εκεί έξω που είναι μαζί μας, περισσότεροι από ποτέ. Συνεχίζουμε, πιο υποψιασμένοι αλλά και αποφασισμένοι. Και το γλεντάμε κιόλας! Σε λίγες ώρες θα μάθετε τις λεπτομέρειες για το καθιερωμένο μας πάρτι γενεθλίων. Στο μεταξύ, stay strong!

Γιάννης Δηράκης (dirakis@sevenart.gr)

Υ.Γ. Τον 2ο χρόνο του SevenArt, τον αφιέρωσα στους συνεργάτες μου. Ας μου επιτραπεί τον 3ο να τον αφιερώσω στο -αγέννητο ακόμα- ανιψάκι μου!

Δείτε όλα τα νέα

Κορυφή