Κύθηρα, το νησί της Ουτοπίας

14/05/2011

Νέο βιβλίο κυκλοφόρησε η γνωστή και αγαπητή μας συμπατριώτισσα Μάρω Λεονάρδου. Το νησί της Ουτοπίας εκδόθηκε από τον όμιλο Λιβάνη. Συγχαρητήρια στη Μάρω και καλές αναγνώσεις στο κοινό της.

Στο νησί της Ουτοπίας, στα Κύθηρα, το νησί των θεών, όπως είπαν κάποιοι, ο µύθος συναντά την πραγµατικότητα, το όνειρο µπερδεύεται µε τις παιδικές αναµνήσεις και τότε όλα είναι πιθανά.

Ένας µεγάλος σεισµός, ένα φοβερό έγκληµα, µια δυνατή αγάπη... για όσους και όσες επιμένουν να πιστεύουν ότι μπορούν να αγγίξουν την Ουτοπία.

Πώς συναντά κανείς αυτόν τον ου-τόπο, την ουτοπία του έρωτα, του οργασµού και της ανυπαρξίας; Είναι ένα ταξίδι δύσκολο αλλά και τόσο απλό. Χωρίς φτιασίδια, χωρίς τεχνάσµατα ή ερωτικά κόλπα. Δε χρειάζεσαι καµιά βοήθεια, καµιά ουσία.

Ένα ταξίδι όπου φως και σκοτάδι συνυπάρχουν, µε µοναδική προϋπόθεση να κρατάς το εισιτήριο της απόλυτης ελευθερίας. Απόλυτη ελευθερία να αφεθείς, να µη φοβηθείς, να µην τροµάξεις. Να αγαπήσεις και να αγαπηθείς... αυτό µόνο γράφει πάνω το εισιτήριο, και είναι σίγουρα δωρεάν.

μάρω λεονάρδου, δημοσιογράφος, συγγραφέας

Δείτε όλα τα νέα

Κορυφή