Ανακοίνωση του Visit Kythera

10/02/2010 Ο ενημερωτικός ιστότοπος των Κυθήρων - Visit Kythera λειτουργεί εδώ και ένα χρόνο, ενημερώνοντας τους επισκέπτες του με αληθινές ειδήσεις, χωρίς να προσβάλει τους δημόσιους λειτουργούς και φορείς του τόπου. Αντιθέτως, εξυπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο την ενημέρωση των αναγνωστών. Κατ' επανάληψη, έχουμε ζητήσει από το Δήμο Κυθήρων να μας αποστέλεται το δελτίο τύπου σε μορφή αρχείου document ώστε να μπορούμε εύκολα να το αναρτούμε στις σελίδες μας. Δυστυχώς το γραφείο τύπου του δημάρχου προσβάλει το έργο του ίδιου και της παράταξης με το να μην αποστέλει ορθά αρχεία προς δημοσίευση. Για να μην παρεξηγηθούμε, έχουμε όλη τη διάθεση της δημοσίευσης ειδήσεων και ανακοινώσεων, όπως το κάνουμε επίσης για τη Νομαρχία Πειραιά, της οποίας το γραφείο τύπου ορθώς παράγει εύχρηστα δελτία τύπου.

Ενώπιον της νέας τουριστικής σαιζόν, θα επιχειρήσουμε να συζητήσουμε με τον ίδιο το δήμαρχο για αρκετά θέματα που αφορούν την επίσημη επικοινωνία του δήμου προς το κοινό, μαζί και για το θέμα των δελτίων τύπου. Ελπίζουμε ότι σύντομα οι χιλιάδες επίσκεπτες μας θα μπορούν να ενημερώνονται για τα νέα του Δήμου μας.

Για το Visit Kythera,
Ιππόλυτος Πρέκας

Υ.Γ: Οι επιχειρήσεις ενημέρωσης και διαφήμισης του Visit Kythera είναι σύμφωνες με τους νόμους του κράτους και εγγεγραμένες στα μητρώα Επιχειρήσεων, Ασφάλισης, Δημόσιων Φόρων κ.α.

Δείτε όλα τα νέα

Κορυφή