Οδοιπορικόν στα Κύθηρα με τη Τζέλη

20/07/2011 Το Visit Kythera σας προτείνει ένα ταξίδι μέσα από τις φωτογραφίες και τα κείμενα της Τζέλης Χατζηδημητρίου. Η αγαπημένη φίλη των Κυθήρων παρουσιάζει την ανανεωμένη ιστοσελίδα της και μας ξεναγεί στα οδοιπορικά της.
"Οδοιπορικόν" σημαίνει εξερεύνηση του κόσμου των πέντε αισθήσεων, πλημμυρισμένου με φως. Ακολουθήστε την σε μια περιήγηση πέρα και έξω από τα συνηθισμένα μονοπάτια...

Η Τζέλη

κύθηρα, λέσβος, φωτογραφίαΗ Tζέλη Xατζηδημητρίου γεννήθηκε στη Μυτιλήνη το 1962. Σπούδασε Oικονομικά  στη Bιομηχανική Σχολή Θεσσαλονίκης Ως υπότροφος του Universita' Cattolica del Sacro Cuore di Milano παρακολούθησε σεμινάριο για τον κινηματογράφο με δάσκαλο τον Michelangelo Antonioni. Στη συνέχεια σπούδασε στη Ρώμη Διεύθυνση Φωτογραφίας στον Kινηματογράφο. Έχει δίπλωμα μετάφρασης και διερμηνείας της Iταλικής γλώσσας και πτυχίο video-montage.

Aπό το 1988 δουλεύει στην Eλλάδα σαν επαγγελματίας φωτογράφος. Eργάστηκε στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο ως φωτογράφος πλατώ, συνεργαζόμενη με σκηνοθέτες και διευθυντές φωτογραφίας. Αν και θεωρείται κατ’ εξοχήν εικαστική φωτογράφος τοπίων, επαγγελματικά ειδικεύεται στη φωτογράφιση έργων τέχνης, εσωτερικών χώρων και στην αρχαιολογική φωτογραφία. Συνεργάζεται με μουσεία, γκαλερί, αρχιτέκτονες και εκδοτικούς οίκους. Ταξιδιωτικά άρθρα με κείμενα και φωτογραφίες της δημοσιεύονται στον ελληνικό και ξένο Tύπο. Εκτός της εκδοτικής της δραστηριότητας, φωτογραφικά έργα της παρουσιάζονται τακτικά σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το οδοιπορικόν στα Κύθηρα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΩΝ  ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ

7 νύχτες σε ξενοδοχείο με πρωινό και ένα από τα γεύματα πληρωμένο καθώς  και το δεκατιανό-ποτά στις εκδρομές
Οι ώρες που γράφω είναι σχετικές, θα εξαρτηθεί από τη φωτογράφιση και τα κέφια μας

Περισσότερες λεπτομέρειες θα βρείτε στον ιστότοπο της Τζέλης:
http://odoiporikon.gr/

Δείτε όλα τα νέα

Κορυφή