Ο Ναυτικός Όμιλος ανακοινώνει

28/06/2012

Αγαπητοί γονείς, o Ναυτικός Όμιλος Κυθήρων με αγάπη, εμπειρία και αφοσίωση σε αυτό που προσφέρει στην κυθηραϊκή οικογένεια από το 1968 έως σήμερα θα πραγματοποιήσει και φέτος το καλοκαίρι μαθήματα κολύμβησης σε Αβλέμονα και Καψάλι. Θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι τα μαθήματα γίνονται από επιλεγμένους έμπειρους προπονητές με πτυχία κολύμβησης και ναυαγοσωστικής και θα διαρκέσουν συνολικά πέντε εβδομάδες. Θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 16 Ιουλίου και θα ολοκληρωθούν με τους καθιερωμένους αγώνες στο Καψάλι το Σάββατο 18 Αυγούστου.

Το τμήμα στο Καψάλι θα είναι πρωινό 10-12, ενώ του Αβλέμονα θα είναι απογευματινό 5-7 μμ. Να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα του Καψαλίου είναι προσαρμοσμένο στα δρομολόγια της τοπικής συγκοινωνίας ενώ για το τμήμα του Αβλέμονα η μετακίνηση θα γίνεται με ιδιωτικά μέσα.

Στο πούλμαν θα υπάρχει κοπέλα συνοδός η οποία θα φροντίζει για την ασφαλή προσέλευση και αποχώρηση των παιδιών στις εγκαταστάσεις του ομίλου. Επίσης θα λειτουργήσει και απογευματινό τμήμα εφήβων - ενηλίκων 5-7 μμ στο Καψάλι, το οποίο ξεκίνησε πέρσι για πρώτη φορά και αγκαλιάστηκε με αγάπη από τους συμμετέχοντες. Επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι, αποφασίσαμε για φέτος να μειωθεί το κόστος συμμετοχής έτσι ώστε να είναι πιο προσιτό σε περισσότερες οικογένειες.

Πιο συγκεκριμένα το κόστος συμμετοχής για 5 βδομάδες διαμορφώνεται:
Για ένα παιδί 70 €
Για δύο παιδιά (αδέλφια) 90 €
Για τρία παιδιά (αδέλφια) 110 €

Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε και φέτος στη δροσερή αγκαλιά του Ναυτικού ομίλου Κυθήρων.

Για το ΝΟΚ
Ο πρόεδρος
Αντώνης Δαπόντε

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση η πληροφορία απευθυνθείτε στα τηλέφωνα:
Αντώνης Δαπόντε (πρόεδρος) 27360-31904,
Κώστας Μπέλμπας (Ταμίας) 27360-31128


Δείτε όλα τα νέα

Κορυφή