Χορός, ζωγραφική και θέατρο για παιδιά

09/10/2012

Η Τοπική Κοινότητα Ποταμού Κυθήρων σε συνεργασία με το Ίδρυμα «ΜΙΧΑΗΛ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ» διοργανώνει τα ακόλουθα τμήματα για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας στο Πνευματικό Κέντρο Ποταμού.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ

Στα εργαστήρια εικαστικών τα παιδιά σχολικής και προσχολικής ηλικίας θα ασχοληθούν με τη Ζωγραφική χρησιμοποιώντας πολλές τεχνικές και υλικά. Θα έρθουν σε επαφή με τη γλυπτική με φυσικό πηλό, χαρτοπολτό ακόμα και ανακυκλώσιμα υλικά. Παράλληλα με τις δραστηριότητες θα γίνονται αναφορές στην καλλιτεχνική κληρονομιά μας, με αναφορές σε καλλιτέχνες και καλλιτεχνικά ρεύματα. Το ρόλο του συντονιστή θα έχει η κ. Μαρία Σχινά.

ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο θεατρικό παιχνίδι τα παιδιά σχολικής και προσχολικής ηλικίας θα διασκεδάσουν μέσα από διάφορα παιχνίδια με σκοπό την ομαδικότητα και την πειθαρχία. Το θεατρικό παιχνίδι είναι ένας τρόπος να επικοινωνούμε μέσω των συναισθημάτων μας. Εμπεριέχει έντονα τα στοιχεία της κοινωνικοποίησης, της επικοινωνίας, της δημιουργικότητας αλλά και της ενσυναίσθησης και της αυτογνωσίας, συστατικά πολύτιμα για την πορεία μιας ομάδας. Το ρόλο του συντονιστή και εμψυχωτή έχει η κ. Φωτεινή Παπαδοπούλου.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

Θα υπάρξει σχετική ενημέρωση για τα μαθήματα μετά τις 15 Οκτωβρίου. Τα τμήματα θα ξεκινήσουν από 15 Οκτωβρίου. Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες στα τηλέφωνα:

Μαρία Ρέντου         6978291228
Μαρία Σχινά         6973013065
Γκλόρια Κορωναίου     6977658589

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΖΩΓΡΑΦΙΣΟΥΜΕ… ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ… ΝΑ ΧΟΡΕΨΟΥΜΕ!!!

Δείτε όλα τα νέα

Κορυφή