Η Μιράντα Κερ στα Κύθηρα για το γάμο των φίλων της

10/07/2015

Η καλύτερη διαφήμιση της Ελλάδας: Η Μιράντα Κερ από τα Κύθηρα ποστάρει φωτογραφίες με τις ομορφιές του νησιού.

Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στα Κύθηρα βρέθηκε το τοπ μόντελ Μιράντα Κερ και διαφήμισε με τον καλύτερο τρόπο τη χώρα μας στα πέρατα του κόσμου.

Η νεαρή καλλονή βρέθηκε στο όμορφο ελληνικό νησί με αφορμή το γάμο ενός ζευγαριού γκέι φίλων της, τους οποίους μάλιστα, πάντρεψε η μητέρα της.

Η Μιράντα Κερ έφθασε στα Κύθηρα στις 5 Ιουλίου, την Κυριακή του Δημοψηφίσματος δηλαδή, ημέρα κατά την οποία έγινε και ο γάμος των φίλων της. Ντυμένη στα λευκά παρακολούθησε την μητέρα της Τερέζ να γίνεται κουμπάρα στην τελετή που ένωσε ενώπιον των καλών φίλων τους και της συγκλονιστικής φύσης του Μυλοπόταμου των Κυθήρων, τον Τζακ και τον Tέρι.

«Ποιος χρειάζεται έναν πρωθυπουργό για να επισημοποιήσει έναν γάμο;» έγραψε η ενθουσιασμένη κουμπάρα δημοσιεύοντας την πιο κάτω φωτογραφία όπου κάθε ένας από τους καλεσμένους του ζευγαριού υπέγραψε ως μάρτυρας το πιστοποιητικό της ένωσής τους. «Τζακ και Tέρι είστε παντρεμένοι στα μάτια μας και όλοι σας οι φίλοι και οι οικογένειες σας παρακολούθησαν αυτή την ένωση. Σας ευχαριστώ που με κάνατε "Αρχηγό" της πνευματικής σας τελετής», συμπλήρωσε ενθουσιασμένη η Tερέζ Κερ.

Το όμορφο μοντέλο από την Αυστραλία ανέβασε κάποιες φωτογραφίες από την όμορφη φύση των Κυθήρων στους λογαριασμούς της στο Instagram διαφημίζοντας την Ελλάδα στα πέρατα της Γης, μιας και τις εικόνες αυτές τις είδαν εκατοντάδες χιλιάδες ζευγάρια μάτια!


Δείτε όλα τα νέα

Κορυφή