Φωτογραφία - δυσφήμιση για τον δήμαρχο Κυθήρων

10/02/2010

Σάλο έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία των Κυθήρων η δημοσίευση φωτογραφίας της τοπικής εφημερίδας "Κυθέρεια", στην οποία εικονίζεται ο δήμαρχος Κυθήρων κος Θεόδωρος Κουκούλης να συμμετέχει στο συνέδριο της Κ.Ε.Δ.Κ.Ε καθίμενος στα έδρανα του προεδρίου της αίθουσας. Η φωτογραφία φαίνεται να έχει υποστεί μοντάζ, δηλαδή προσετέθη εκ των υστέρων φωτογραφία του δημάρχου πάνω στην πραγματική φωτογραφία.

Το συγκεκριμένο γεγονός προσβάλει τον δήμαρχο Κυθήρων, ο οποίος πράγματι ήταν στη συγκεκριμένη συνεδρίαση. Αναμένουμε λοιπόν την αντίδραση του δημάρχου ως προς τη συγκεκριμένη δημοσίευση, διότι θα πρέπει να αποσαφηνιστεί, αν η συγκεκριμένη πειραγμένη φωτογραφία έφυγε από το ίδιο το γραφείο Τύπου του Δήμου Κυθηρων, ή την ευθύνη τη φέρει αποκλειστικά η εν λόγω εφημερίδα.

Να υπενθυμίσουμε στους αναγνώστες μας ότι αυτό το λάθος συμβαίνει την ώρα που έχει ανοίξει η αυλαία της εκλογολογίας για τις επόμενες δημοτικές εκλογές. Η φωτογραφία ακολουθεί παρακάτω. Σε κύκλο είναι η ατυχής προσθήκη της φωτογραφίας του δημάρχου.
Δυσφήμιση του Δήμαρχου Κυθήρων

Δείτε όλα τα νέα

Κορυφή