Βροχερά Κύθηρα με πασχαλινούς ταξιδευτές!

16/04/2011

Βροχερά τα Κύθηρα σήμερα 16 Απριλίου, Σάββατο του Λαζάρου και, μία εβδομάδα πριν το Πάσχα, υποδέχτηκαν το πρώτο κύμα ταξιδευτών.

Το βράδυ στις 19.00 στον Κυθηραϊκό Σύνδεσμο, διοργανώνεται η εκδήλωση με τίτλο «Εικαστικές Τέχνες & Περιβάλλον σε μόνιμο διάλογο» με εισηγήτρια την επιμελήτρια τέχνης και μουσειοπαιδαγωγό κυρία Μαρία Α. Αγγελή. Συντονίζει η κα Αλεξία Νικηφοράκη, κοινωνιολόγος. Η Εκδήλωση γίνεται υπό την αιγίδα του Κ.Ι.Π.Α.

Τα περισσότερα καταλύματα είναι ήδη έτοιμα να υποδεχτούν τους ταξιδευτές του Πάσχα. Οι τιμές ξεκινούν από €20 το δωμάτιο.

Αύριο η Κυθηραϊκή Πρωτοβουλία θα βρίσκεται στην παραλία Διακοφτιού για να φροντίσει με εθελοντές τον καθαρισμό της.

Η πρώτη Άφιξη για τους Ολανδούς επισκέπτες της Ross Holidays τη φετινή σαιζόν στα Κύθηρα αναμένεται για την Δευτέρα 18 Απριλίου το πρωί. Το Visit Kythera θα είναι εκεί. Ήδη η υποδοχή που έχουν ετοιμάσει οι αρμόδοι της Υ.Π.Α είναι εκπληκτική και δείχνει την ευαισθησία τους για την εικόνα του νησιού μας. Συγχαρητήρια.

Την παραίτηση από την Συμβουλευτική Επιτροπή Τουριστικής Προβολής Δήμου Κυθήρων υπέβαλε την Παρασκευή 15 Απριλίου, ο κύριος Γαλανάκης Εμμ. διευθύνων σύμβουλος της LANE Sea Lines – Βιτσέντος Κορνάρος, δηλώνοντας με επιστολή του στο δήμαρχο ότι αισθάνεται να βρίσκεται σε  ηθική ομηρία, χωρίς να εξηγεί τους λόγους.

Το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Κυθήρων κατήγγειλε η αντιπολίτευση και προσέφυγε στην Περιφέρεια Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής για την ακύρωσή του. Η κίνηση έχει άμεσες συνέπειες την καθυστέρηση της ψήφισης του προϋπολογισμού με επικίνδυνο και άγνωστο μέλλον για την λειτουργία του δήμου.

Δείτε όλα τα νέα

Κορυφή