Δραστηριότητες του Κυθηραϊκού Συνδέσμου

07/12/2011 Από το Διοικητικό Συμβούλιο του Κυθηραϊκού Συνδέσμου Αθηνών ανακοινώνεται :

1. Στις 22 Ιανουαρίου 2012, ημέρα Κυριακή και ώρα 11.00 θα πραγματοποιηθεί, με τα άλλα Κυθηραϊκά Σωματεία, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην αίθουσα του Ναού της Μυρτιδιωτίσσης στον Άλιμο. Θα προηγηθεί θεία λειτουργία χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας κκ. Σεραφείμ.

2. Στις 11 Φεβρουαρίου 2012, ημέρα Σάββατο και ώρα 20.00 θα πραγματοποιηθεί ο αποκριάτικος χορός μας στην αίθουσα του Τριφυλλείου Ιδρύματος (Θεμιστοκλέους 5 / 7ος όροφος). Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα:  6944640404 κυρία Κασιμάτη, και 6973699953 κυρία Ξηνταράκου.

3. Στις 29 Φεβρουαρίου 2012 ημέρα Τετάρτη και ώρα 18.00 θα πραγματοποιηθεί η Τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου μας στην αίθουσα του Τριφυλλείου Ιδρύματος (Θεμιστοκλέους 5 / 7ος όροφος). Στην περίπτωση που δεν θα επιτευχθεί απαρτία, που είναι το πιθανότερο, θα επαναληφθεί οπωσδήποτε την Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012 στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα.

Η προαναφερθείσα Γενική Συνέλευση θα εκλέξει και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και τη νέα Ελεγκτική Επιτροπή για την επόμενη τριετία. Τα τακτικά και ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη, δύνανται να ψηφίσουν δι’ετέρου ειδικώς εξουσιοδοτημένου τακτικού μέλους, αλλά κάθε μέλος δεν δύναται να αντιπροσωπεύσει περισσότερα από δύο μέλη.

Όποιο μέλος του Συνδέσμου επιθυμεί να θέσει υποψηφιότητα, παρακαλούμε να μας το γνωστοποιήσει μέχρι την προηγουμένη των εκλογών (6.3.2012), ώστε να υπάρξει χρόνος τυπώσεως των ψηφοδελτίων.

4. Στις εορτές των Χριστουγέννων, μέλη του Κυθηραϊκού Συνδέσμου Αθηνών θα επισκεφθούν, όπως κάθε χρόνο, το Δημόσιο Ψυχιατρείο Αθηνών για να προσφέρουν δώρα και χρήματα στους εκεί νοσηλευόμενους συμπατριώτες μας. Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν στην προσπάθεια αυτή του Συνδέσμου, με οποιονδήποτε τρόπο, παρακαλούμε να επικοινωνήσουν με τον Γενικό Γραμματέα του Συνδέσμου, κ. Βασίλη Χάρο στα τηλέφωνα 210.8049611 / 6972.416388, ή με τα γραφεία του Συνδέσμου στο τηλέφωνο 210.3832806 .

5. Ο Σύνδεσμος έχει αποκτήσει τη δική του ιστοσελίδα, την οποία μπορείτε να επισκέπτεστε στη διεύθυνση www.kithiraikossindesmos.gr .

6. Στο αρχείο του Συνδέσμου μας υπάρχουν οι πρωτότυπες διακηρύξεις της ανεξαρτησίας των Κυθήρων, που έγινε το Μάρτιο του 1917. Ο σύνδεσμος μερίμνησε και εξέδωσε πιστά αντίγραφα αυτών και δύνασθε, όσοι επιθυμείτε, να προμηθευτείτε όλη τη σειρά από τα γραφεία του Συνδέσμου (210.3832806).

7. Ο Κυθηραϊκός Σύνδεσμος δέχθηκε την προσφορά του βιβλίου «Το προσκύνημα των Μυρτιδίων» της φιλολόγου κ.Ελένης Χάρου-Κορωναίου και χρηματοδότησε την έκδοση του. Όσοι επιθυμούν να το αποκτήσουν, διατίθεται στα γραφεία του Συνδέσμου(τηλ. 210.3832806).

8. Πρόσφατα έγινε εκκαθάριση του Μητρώου των μελών του Συνδέσμου μας και διαπιστώθηκε ότι ορισμένα μέλη μας καθυστερούν την καταβολή των ετήσιων συνδρομών τους πέραν της 5ετίας. Είμαστε βέβαιοι ότι η παράληψη αυτή οφείλεται στους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας, που όλοι μας βιώνουμε, και δεν έχει καμία σχέση με οποιαδήποτε αρνητική σας στάση προς τον Σύνδεσμο, στον οποίο όμως η δική σας συνδρομή εξασφαλίζει την ύπαρξή του και ενισχύει τις δραστηριότητές του. Αν παρ’ελπίδα, δεν θελήσετε να ανταποκριθείτε σ’αυτήν σας την υποχρέωση εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος, τότε προφανώς δεν επιθυμείτε να είστε μέλη του Συνδέσμου μας.

9. Σας ενημερώνουμε ότι εξουσιοδοτημένος από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου μας να εισπράττει συνδρομές των μελών του, επισκεπτόμενος τις οικίες τους, είναι μόνο ο κ.Στέφανος Πετρόχειλος.

Αν κανείς άλλος σας επισκεφθεί, επικαλούμενος την ιδιότητα αυτή, να τον αποπέμψετε δεόντως.

Για τις άλλες εκδηλώσεις που προγραμματίζονται θα σας σταλούν εγκαίρως ιδιαίτερες προσκλήσεις.


Δείτε όλα τα νέα

Κορυφή