Τα νέα του κλαδέματος

13/03/2014

Στις  25-2-2014  πραγματοποιήθηκε  στο  Λεοντσίνειο  Πνευματικό  Κέντρο  Κεραμωτού συνεργασία των Αγροτικών Συνεταιρισμών Ποταμού-Λειβαδίου & Μελισσοκομικού Συνεταιρισμού σεμινάριο ενημέρωσης όλου του φάσματος καλλιέργιας της ελίας. Την ενημέρωση  έκανε  ο κ. Σαμούτης Θεόδωρος Γεωπόνος, Υπάλληλος  της  Περιφέρειας   Αττικής. Μετά   την εμπεριστατομένη  παρουσίαση  του  θέματος  από τον  κ.Σαμούτη ακολούθησαν ερωτήσεις επί πολλών θεμάτων επί της καλλιέργειας της ελιάς και εδώθησαν απαντήσεις με πολλές λεπτομέρειες.Την ενημέρωση παρακολούθησαν πολύ κόσμος.

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ποταμού ευχαριστεί τα μέγιστα τον κ.Σαμούτη θεόδωρο ο οποίος εθελοντικά μας ενημέρωσε επί τόσων θεμάτων όσον αφορά την καλλιέργεια της ελιάς και όχι μόνο.Μας δήλωσε δε ότι είναι διαθεσιμος οπωτεδήποτε χρειαστεί να μας βοηθήσει επί θεμάτων που άπτονται της εργασίας του.

Επίσης ευχαριστούμε θερμώς την επιτροπή του Λεοντσίνιου Πνευματικού Κέντρου  και ιδιαιτέρως τον κ.Λεοντσίνη Γεώργιο  για την προθυμία του να μας εξυπηρετήσει.

Από την άλλη πλευρά ,πρέπει να εκφράσουμε μετά λύπης μας την απουσία του Δήμου Κυθήρων.Παραβρέθηκαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.Φατσέας Δ. & Πρωτοψάλτης Α.

Επίσης την απουσία των Μ.Μ.Ε Κυθήρων που θα μπορούσαν να βιντεοσκοπήσουν την τόσο επιτυχημένη συγκέντρωση ,ώστε να ενημερωθούν και όσοι δεν μπόρεσαν να παραβρεθουν.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος     
Σουρής Παναγιώτης

Δείτε όλα τα νέα

Κορυφή