Γυμναστείτε. Το καλοκαίρι είναι μπροστά!

19/03/2012

Το καλοκαίρι είναι μπροστά! Επωφεληθείτε τώρα του ειδικού και οικονομικού προγράμματος των 30 επισκέψεων διάρκειας 7-10 βδομάδων

 Πρόγραμμα 
 Διάρκεια   
 Τιμή 
 * Καύση λίπους
 * Μυϊκό σχήμα      
 * Βελτίωση φυσικής κατάστασης
30 επισκέψεις
Διάρκεια 7-10 βδομάδες
120 € σε δύο δόσεις ή 100 € εφάπαξ εξόφληση

 
Ειδικό πρόγραμμα mini group 4 ατόμων
Πρόγραμμα κοιλιακών, γλουτιαίων, μυϊκής ενδυνάμωσης,fight-bo,pilates 30 επισκέψεις – 9 βδομάδες 120 € σε δύο δόσεις  ή 100 € εφάπαξ εξόφληση

Οδηγίες - πληροφορίες
  • Ο Χώρος της γυμναστικής είναι πεδίο ευρείας παραπληροφόρησης και αποπροσανατολισμού για τον ακούμενο, για αυτό χρειάζεται προσοχή στις επιλογές του.
  • Σημασία δεν έχει η διάρκεια άσκησης σε ώρες που προσφέρει το γυμναστήριο, αλλά πόσο χρόνο πρέπει και έχει την δυνατότητα φυσικά να γυμνάζεται κανείς.
  • 60’ πριν την προπόνηση είναι απαραίτητη η κατανάλωση ενός ώριμου φρούτου (κατά προτίμηση μπανάνα). Είναι καλό να αποφεύγεται το μέλι ή τη ζάχαρη.  Αν θέλετε να καταναλώσετε ισοτονικό αθλητικό ποτό, συμβουλευτείτε προηγουμένως τον γυμναστή σας.
  • Επιβάλλεται ο ασκούμενος να ενημερώνει τον γυμναστή του, για οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας έχει.
  • Ο γυμναστής πρέπει να είναι επιστημονικά καταρτισμένος και ειδικευμένος σε αυτό που κάνει. Είναι σημαντικό να φροντίζει για την εξωτερική του εμφάνιση, επίσης να είναι πρόθυμος και φιλικός.
  • Οποιαδήποτε «εξωτερική» πληροφορία έχετε σχετικά με την εγκύμνασή σας, ρωτήστε πρώτα τον γυμναστή σας πριν την εφαρμόσετε.
  • Οι ασκήσεις να εκτελούνται σωστά, με τα κατάλληλα διαλείμματα.
  • Κάθε ασκούμενος έχει διαφορετικές ανάγκες, για αυτό πρέπει κάθε πρόγραμμα προπόνησης να είναι μελετημένο για τον καθένα ξεχωριστά.
  • Αποφεύγετε να χρησιμοποιείτε προκατασκευασμένα προγράμματα. Το πιθανότερο είναι να προέρχονται απο το διαδικτύο, που σημαίνει ότι υπάρχει μεγάλη περίπτωση να μην σας καλύπτουν, ή ακόμη και να σας δημιουργήσουν προβλήματα.
  • Ενυδάτωση. Ενα μπουκαλάκι νερό είναι απαραίτητο.

Ο TEO G.

Θόδωρος Γεωργουδάκης, απόφοιτος του IAFA SCHOOL COLLEGE με ειδικότητα προσωπικού προπονητή (Personal Trainer), προπονητή αντιστάσεων (Weight Trainer) και προπονητή για άτομα με ειδικά προβλήματα που χρειάζονται γυμναστική. Δίπλωμα «Ανατομία και Φυσιολογία» (Diploma of Anatomy and Physiology) BSY COLLEGE.  Προπονητής Κick-Boxing (full contact), Πτυχίο ναυαγοσωστικής Π.Α.Σ.Χ.Ν.Α. (Πανελλήνια Σχολή Ναβαγοσωστικής). Αθλητής στίβου στον Παναθηναϊκό.

TO PERSONAL TRAINING STUDIO TEO G.

Είναι: Ενας χώρος εξοπλισμένος με τα κατάλληλα και σύγχρονα όργανα γυμναστικής που θα βοηθήσουν τον ασκούμενο να προπονηθεί αποτελεσματικά και με ασφάλεια

Προσφέρει: Ενα ζεστό και φιλικό περιβάλλον με υψηλή ποιότητα στις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Στόχος: Τα αποτελέσματα! Την ικανοποίηση των πελατών του μέσα από την εκπλήρωση των στόχων τους.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Συνεργασία με την διαιοτολόγο Μαρία Ρωμαίου (Τ.Ε.Ι. Διατροφής-Διαιτολογίας Κρήτης) και την Κυριακή Ρουμελιώτη ειδικευμένη στα ομαδικά προγράμματα γυμναστικής (απόφοιτος της ΑF Αerobic and Fitness).

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ – ΤΙΜΕΣ
Γυμναστική  επίσκεψη    € 5
Kick – Boxing επίσκεψη  € 5

Ομαδικά  mini group μέχρι 4 άτομα € 4
Αποτελούνται:
Πρόγραμμα κοιλιακών, γλουτιαίων  - σύσφιξη
Abd hips μυικής ενδυνάμωσης (total body)
Fight- Bo (aerobic με τεχνικές πολεμικών τεχνών)
Pilates (διατάσεις και ενδυνάμωση)

Ο εξοπλισμός καλύπτεται απο το γυμναστήριο.
http://www.visitkythera.gr/gr/activities/body_and_soul/teo_georgoudakis.html

Δείτε όλα τα νέα

Κορυφή