Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στα Κύθηρα

20/06/2013

Στα Κύθηρα βρίσκεται ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η ομάδα του «'Ομορφου Κόσμου²». Την Τρίτη 25 Ιουνίου και ώρα 22:30 στο MEGA channel. Μην το χάσετε! (Νέα Ημερομηνία)

Ο Γρηγόρης ανακαλύπτει την μοναδικότητα των Κυθήρων με την άγρια ομορφιά, την μυστηριακή ατμόσφαιρα, τους μύθους και τις παραδόσεις. Επισκέπτεται το νησί Χύτρα για να βρει ένα σπάνιο είδος φυτού, με το χαρακτηριστικό όνομα «siempre-viva», που δε μαραίνεται ποτέ. Γνωρίζει τρεις ιδιοκτήτες συνεργείων αυτοκινήτων που είναι παράλληλα και δεξιοτέχνες στο παίξιμο παραδοσιακών οργάνων. Ο ένας από αυτούς δίνει στον Γρηγόρη ένα ξεχωριστό δώρο για να το παραδώσει στην Τάμτα.

Στη συνέχεια, ο Γρηγόρης παρακολουθεί την παρασκευή του παραδοσιακού ποτού φατουράδα και επισκέπτεται μέρη απίστευτης ομορφιάς, όπως το Διακόπτη με το περίφημο ναυάγιο, τους καταρράκτες του Μυλοπόταμου, το κάστρο της Παλαιόχωρας, το πέτρινο γιοφύρι στο Κατούνι και άλλα.

Ο Νίκος από την Αθήνα και ο Γρηγόρης από τα Κύθηρα δεν σταματούν να μιλάνε στο τηλέφωνο. Στο τέλος του επεισοδίου, ο Νίκος υποδέχεται τον Γρηγόρη στο λιμάνι όπου πλέον τα λένε από κοντά.

Μικρόφωνο στο χέρι, σακίδιο στην πλάτη και συναντήσεις με όμορφους ανθρώπους.


Δείτε όλα τα νέα

Κορυφή