Ο Γιώργος Μουτσολάρι και η Google

17/04/2013

Ο νεαρός συμπατριώτης μας και μαθητής του Λυκείου Κυθήρων Γιώργος Μουτσολάρι συμμετέχει στο διεθνή διαγωνισμό της Google με τίτλο "Doodle 4 - Η Ελλάδα μου" για την ανάδειξη των γνωστών και δημοφιλέστατων doodles που δημοσιεύει η μηχανή αναζήτησης σε τακτά διαστήματα στην αρχική της σελίδα αντικαθιστώντας το πολύχρωμο λογότυπό της.

Το σχέδιο που φιλοτέχνησε ο Γιώργος Μουτσολάρι πέρασε στην τελική επιλογή των 60 καλύτερων από την κριτική επιτροπή της Google και τώρα δίνεται η δυνατότητα σε όλους εμάς, τους απλούς χρήστες του διαδικτύου να το αναδείξουμε στην πρώτη θέση!

Ψηφίστε και εσείς και αναδείξτε το αγαπημένο σας doodle στο σύνδεσμο που παραθέτουμε κάτωθι:

http://www.google.gr/doodle4google/vote.html#d=d4-10

Περιγραφή Έργου
Στη γη της Ελλάδας, μια γη θεών, η προφητεία του Λαοκόοντα συνηγορεί για την ευφυΐα της ελληνικής φυλής και προοιωνίζει την μακραίωνη ιστορία της. Ο Μέγας Αλέξανδρος, ο μεγαλύτερος στρατηλάτης της αρχαιότητας αλλά και όλων των εποχών κάνει την αρχή σε αυτή τη μεγαλειώδη ιστορία. Αποκορύφωμα του ύψιστου πνευματικού μεγαλείου της Ελλάδας, η ξεχωριστή, ανθρωπιστική τέχνη της, με αντικείμενα της καθημερινής χρήσης, όπως είναι ένας κύλικας, που απεικονίζει την παράδοση μαθημάτων στην αρχαία Αθήνα...και το ιδανικό του κλασσικού ιδεώδους, εκείνο το 'μέτρον άριστον΄καθώς σμιλεύεται άψογα στην αρχιτεκτονική δημιουργία φιγούρα της Καρυάτιδας. Το όνομα της Ελλάδας μας ξεδιπλώνεται ανάερα στο τέλος του λογοτύπου της Google.

H5TUEN3CY5DJ


Δείτε όλα τα νέα

Κορυφή