34ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας

07/09/2011

Το SevenArt, το διακεκριμένο portal για τους σινεφίλ, θα είναι φέτος χορηγός επικοινωνίας του 34ου Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας.

Ανέκαθεν, το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, αυτή η κοιτίδα της «μικρής» ελληνικής ταινίας, που στα σίγουρα σε προϊδεάζει για το «μεγάλο» που θα ακολουθήσει, ήταν η γιορτή των πιο ταλαντούχων νέων της ελληνικής κινηματογραφίας, μια μακρόσυρτη πρόβα τζενεράλε για το μεγάλου μήκους ντεμπούτο τους.

Φέτος, από τις 19 έως τις 24 Σεπτεμβρίου, στη Δράμα, στο εξαίσιο πάρκο της περιοχής της Αγίας Βαρβάρας, και στις δυο ζεστές μεν ελλειμματικές δε αίθουσες προβολής (αναμένεται σε λίγα χρόνια η δημιουργία νέας αίθουσας), θα παιχτούν εκατοντάδες ταινίες από την Ελλάδα (κυρίως), κι από όλο τον κόσμο.

Συνολικά 73 ταινίες θα διαγωνιστούν στην 34η διοργάνωση του ελληνικού τμήματος, και στην 5η διοργάνωση του ελληνικού digi. Κοντά στις 50 ταινίες από 43 χώρες θα διαγωνιστούν στην 17η διοργάνωση του διεθνούς τμήματος. Για όλες τις ταινίες, και τις υπόλοιπες εκδηλώσεις του Φεστιβάλ, επισκεφτείτε το Seven Art στον κάτωθι σύνδεσμο:
http://www.sevenart.gr/

Δείτε όλα τα νέα

Κορυφή