Τα νέα του Drakakis Tours

29/04/2011

Το ταξιδιωτικό γραφείο drakakis tours  σας ενημερώνει ότι πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στα Κύθηρα από τις 18 ως τις 25 Απριλίου 2011 Γερμανικού γραφείου TOUR OPERATOR κατόπιν πρόσκλησης, οργάνωσης και κάλυψης των εξόδων του ταξιδιού τους  από το γραφείο μας.

Στην εβδομαδιαία παραμονή τους στο νησί ξεναγήθηκαν, περπάτησαν σε όμορφα μονοπάτια, γεύθηκαν τσιριγώτικες νοστιμιές και φιλοξενήθηκαν με τον καλύτερο τρόπο από τον κόσμο που συναναστράφηκε μαζί τους.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Γιώργο Κασιμάτη από το ξενοδοχείο ΙΡΙΔΑ στην Αγία Πελαγία για τη δωρεάν φιλοξενία τους, τα εστιατόρια «ΣΧΟΛΕΙΟ», «ΜΟΥΣΤΑΚΙΑΣ», «ΣΤΕΛΛΑ», και «ΚΑΛΕΡΗΣ» στην Αγία Πελαγία καθώς και το εστιατόριο  «ΠΛΑΤΑΝΟΣ» στο Μυλοπόταμο αλλά και το «ΜΕΛΙ – ΓΑΛΑ» στα Μητάτα για τα δωρεάν και πλούσια γεύματα που προσέφεραν στους 4 επισκέπτες. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κύριο Jurgen Zuberer, ο οποίος εργάστηκε έναντι εξαιρετικά χαμηλής αμοιβής ξεναγώντας τους στις ομορφιές των Κυθήρων και περπατώντας τους στα όμορφα μονοπάτια.

Η επίσκεψη του γερμανικού γραφείου στο όμορφο νησί μας σε συνδυασμό με την προσπάθεια όλων μας για την προώθηση της εικόνας των Κυθήρων στο εξωτερικό είχε ως αποτέλεσμα τη διαβεβαίωση από τους γερμανούς πράκτορες πως το 2012 τα Κύθηρα θα είναι ο νέος προορισμός για τους πελάτες τους.  Συγκεκριμένα δεσμεύτηκαν ότι θα στείλουν 4 επταήμερα ή δεκατετραήμερα γκρουπ κατά τους μήνες Απρίλιο, Μάιο, Σεπτέμβριο και Οκτώβριο του 2012.

Ευελπιστούμε η προσπάθεια αυτή να αποτελέσει το έναυσμα μιας αγαστής συνεργασίας όλων μας για το καλό του νησιού και των κατοίκων του. 

Συνεστίαση Εκδρομέων Ιταλίας 2010

Το ταξιδιωτικό γραφείο Drakakis Tours σας ενημερώνει ότι στις 28 Απριλίου 2011 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η πρώτη συνεστίαση των συμμετεχόντων στην εκδρομή της  Ιταλίας του Οκτωβρίου του 2010. Η βραδιά ξεκίνησε με φαγητό και  παρουσίαση φωτογραφιών από την εκδρομή και συνεχίστηκε με αμείωτο κέφι και  χορό ως τις 02.00’ το πρωί. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το εστιατόριο Λεμόνι στο Καψάλι για την άψογη περιποίηση, τους συμμετέχοντες στην εκδρομή για την  παρουσία τους και την συμμετοχή τους στο τόσο επιτυχημένο γλέντι και δεσμευόμαστε πως η βραδιά αυτή θα καθιερωθεί και θα χαρίζει κέφι, χορό και όμορφες αναμνήσεις σε όλους μας.

Με εκτίμηση

Παναγιώτης Δρακάκης


Δείτε όλα τα νέα

Κορυφή