Εκδρομές Ιουλίου - Αυγούστου

25/06/2010

Το ταξιδιωτικό γραφείο Drakakis Tours ανακοινώνει το πρόγραμμα ημερήσιων εκδρομών στα Κύθηρα για την περίοδο Ιουλίου - Αυγούστου 2010.

Κάθε Σάββατο:
Αναχώρηση από τα ξενοδοχεία στις 19.30' με κατεύθυνση το 2ο υψηλότερο βουνό των Κύθήρων όπου στα 470μέτρα ύψος βρίσκεται το  μοναστήρι της Αγίας Ελέσσας. Προσκύνημα στο μοναστήρι , φωτογραφίες της μαγικής θέας σε τρία πελάγη αλλά και των 2/3 του νησιού και βεβαίως θα θαυμάσουμε το ομορφότερο ηλιοβασίλεμα που μπορεί κανείς να δει από το νησί των Κυθήρων. Επόμενος σταθμός η πρωτεύουσα Χώρα με τα γραφικά στενά και τα ωραία μαγαζιά. Παραμονή και ελεύθερος χρόνος 3 ωρών για βόλτα στα μαγαζιά , φαγητό ή ποτό και αναχώρηση περίπου στις 00.00' για επιστροφή στα ξενοδοχεία. 
ΚΟΣΤΟΣ – 10ευρώ / άτομο.

Κάθε Δευτέρα:
Αναχώρηση από τα ξενοδοχεία της Αγίας Πελαγίας στις  13.30' με κατεύθυνση το λιμάνι τουνησιού ΔΙΑΚΟΦΤΙ με την πανέμορφη παραλία για μπάνιο ή φαγητό. Μετά από παραμονή 3 ½ ωρών  επιστροφή στο ξενοδοχείο νωρίς το απόγευμα.
ΚΟΣΤΟΣ – 9 ευρώ / άτομο.

Κάθε Δευτέρα Απόγευμα:
Αναχώρηση στις 20.00' για απογευματινή βόλτα στο χωριό Αβλέμωνας. Άφιξη στο χωριό , ελεύθερος χρόνος για φαγητό ή ποτό δίπλα στη θάλασσα και επιστροφή στο ξενοδοχείο.
ΚΟΣΤΟΣ – 9 ευρώ / άτομο.

Κάθε Τετάρτη:
Μετά το πρωινό αναχώρηση από το ξενοδοχείο στις 10.30' για μια ολοήμερη εκδρομή στο νησί των Κυθήρων. Πρώτος σταθμός το 4ο σημαντικότερο προσκύνημα της Ελλάδος , η θαυματουργή Παναγία Μυρτιδιώτισσα. Ξενάγηση – προσκύνημα και επιστροφή στο πούλμαν συνεχίζοντας προς το χωριό Λιβάδι και την  μεγαλύτερη πέτρινη γέφυρα των Βαλκανίων σε χρήση , τη γέφυρα στο κατούνι , κατασκευής του 1825 για χάρη της αγαπημένης του Αγγλου αρμοστή Mac Fell. Μετά από σύντομη στάση για φωτογραφίες συνεχίζουμε για την Πρωτεύουσα του νησιού τη Χώρα. Σήμερα θα έχουμε την ευκαιρία να περπατήσουμε ως το ενετικό φρούριο ,το μάτι της Μεσογείου, όπως το ονόμαζε ο πειρατής  Μπαρμπαρόσα λόγω της στρατηγικής του θέσης αλλά και της μοναδικής θέας που μπορεί κανείς να αγναντέψει από εκεί πάνω. Ο δίδυμος κόλπος του καψαλιού , τα Τρία Πελάγη ( Κρητικό – Λιβυκό αλλά και Αιγαίο ) , τα Αντικύθηρα αλλά ακόμα και η Κρήτη πολλές φορές θα σας μαγέψουν σίγουρα από εκεί επάνω. Συνεχίζουμε για το γραφικό Καψάλι , για μπάνιο και φαγητό . Επιπρόσθετα μπορείτε να νοικιάσετε ποδήλατο θαλάσσης και να μεταβείτε στην κοντινή μοναχική παραλία του ''Σπαραγαρίου'' ή να πάτε μίνι κρουαζιέρα στο νησάκι Χύτρα , με το ταχύπλοο τουριστικό σκάφος Αλέξανδρος . Αναχώρηση από το Κάψάλι στις 18.00' με επόμενο σταθμό το Μυλοπόταμο , το καταπράσινο χωριό με τον όμορφο καταρράκτη της φόνισσας. Περίπατος στον καταρράκτη , καφές ή γλυκό στην πλατεία κάτω από τα Πλατάνια και επιστροφή στο πούλμαν για τον γυρισμό στα ξενοδοχεία περίπου στις 20.30'.
ΚΟΣΤΟΣ – 25ευρώ / άτομο.

Κάθε Παρασκευή:
Αναχώρηση από τα ξενοδοχεία στις 13.00' μέσω μιας όμορφης διαδρομής περνώντας από το χωριό Καραβάς φτάνουμε  στην παραλία της Πλατιάς Αμμου. Μπάνιο στην παραλία ή φαγητό σε διπλανή ταβέρνα και  επιστροφή στα ξενοδοχεία. 
ΚΟΣΤΟΣ – 9ευρώ / άτομο.

ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 8 ATOMA – ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ ΕΚΔΡΟΜΩΝ 52ΕΥΡΩ

Περισσότερες πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας: www.drakakistours.gr

Δείτε όλα τα νέα

Κορυφή