Η Σχολή Χορού της Μαρίας Τσίτουρα

08/09/2011

Η σχολή χορού της Μαρίας Τσίτουρα στεγάζεται στην αίθουσα του πρώην Δημοτικού Σχολείου Πιτσινιανίκων, η οποία έχει μετατραπεί σε ένα όμορφο φιλικό και ζεστό χώρο, κατάλληλο για τις απαιτήσεις της διδασκαλίας του χορού.

Οι εγγραφές άρχισαν! Επικοινωνήστε με τη Μαρία Τσίτουρα για τη συμμετοχή σας στα παρακάτω τηλέφωνα:

6981.102035 - 6983.513323 - 6944.615946

Λειτουργεί επίσημα από το 2010 ενώ από τον Αύγουστο του 2007 και κάθε χρόνο μέχρι τον Ιούνιο του 2010 η διδασκαλία πραγματοποιείτο με θερινά σεμινάρια και οι παραστάσεις φιλοξενούντο στο χώρο του Κυθηραϊκού Συνδέσμου στη Χώρα.

Την τελευταία πενταετία η Σχολή έχει λάβει μέρος με τις χορευτικές τις ομάδες σε διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις του νησιού με μεγάλη επιτυχία

Για την φετινή χρονιά η Σχολή Χορού της Μαρίας Τσίτουρα έχει προγραμματίσει τα μαθήματα να πραγματοποιούνται ανά δύο σαββατοκύριακα κάθε μήνα. Εκτός από τις εξετάσεις προόδου θα γίνονται ανοιχτά μαθήματα, μικρές επιδείξεις στον Κυθηραϊκό Σύνδεσμο και σε εκδηλώσεις του νησιού. Επίσης θα πραγματοποιηθούν βραδιές latin χορού.

Οι ηλικίες στις οποίες απευθύνεται η Σχολή Χορού (μπαλέτο, σύγχρονος χορός) ξεκινούν από την ηλικία των 4 ετών έως 25 ετών. Όσον αφορά τους ευρωπαϊκούς χορούς και Latin, τα μαθήματα αφορούν ηλικίες από 13 ετών και ενήλικες που έχουν τη διάθεση να διδαχθούν διασκεδάζοντας.

Τα δίδαχτρα της Σχολής παραμένουν σε αρκετά χαμηλά επίπεδα για τη δυνατότητα μεγαλύτερης προσέλευσης αριθμού παιδιών και ενηλίκων.

Η Μαρία Τσίτουρα έχει πολυετείς σπουδές και είναι διπλωματούχος στον Κλασσικό Χορό (Relize, Limon και Graham της RAD) από τις σχολές της Άννας Πέτροβα και της Ραλλού Μάνου, στο μοντέρνο χορό (hip hop – RnB), στους ευρωπαϊκούς χορούς και στο latin (βαλς, τάνγκο, ρούμπα, τσα-τσα, σάμπα κ.α) από τη Σχολή Jean Kelly σε επίπεδο Bronze. Επίσης διδάσκει ελληνικούς και διεθνείς παραδοσιακούς χορούς.

Δείτε όλα τα νέα

Κορυφή