Ταξί στα Κύθηρα από την Κρήτη

25/04/2009 «Άρωμα Κρήτης στα Κύθηρα». Το μεσημέρι της Πρωτομαγιάς και ώρα 13:15-13:30 μην χάσετε την εντυπωσιακή είσοδο με καπνογόνα των σκαφών του Παγκρήτιου Ομίλου Φουσκωτών Σκαφών (Π.Ο.Φ.Σ.) στο Καψάλι. Ο Π.Ο.Φ.Σ. από το Ηράκλειο Κρήτης, πραγματοποιεί φέτος την ετήσια αποστολή του στο νησί μας. Θα συμμετέχουν και σκάφη από τα Κύθηρα. Θα ακολουθήσει υποδοχή από την Ένωση Επαγγελματιών Δήμου Κυθήρων (Χώρας-Καψαλίου-Καλάμου) με προσφορά μπουφέ με τοπικά προϊόντα.

Ο Πολιτιστικός-Επιμορφωτικός Οργανισμός της Νομαρχίας Πειραιά, στα πλαίσια της τριήμερης επίσκεψης του Παγκρήτιου Ομίλου Φουσκωτών Σκαφών στα Κύθηρα, διοργανώνει συναυλία με παραδοσιακή, ρεμπέτικη και λαϊκή μουσική την Παρασκευή 1 Μαΐου 2009 και ώρα 21:30 στο Καψάλι Κυθήρων. Συμμετέχουν: Γαβρίλης Ψαρράς, Μάικ Καστρίσιος, Μαρία Χατζημανώλη, Κώστας Ρώζης και η Ευδοκία. ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ Κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα προσφερθούν κρητικά κεράσματα από τον Παγκρήτιο Όμιλο Φουσκωτών Σκαφών και θα γίνει ρίψη βεγγαλικών από το Δήμο Κυθήρων.

Ο Κυθηραϊκός Σύνδεσμος Κυθήρων σε συνεργασία με τον Παγκρήτιο Όμιλο Φουσκωτών Σκαφών διοργανώνουν μια κρητική βραδιά με το συγκρότημα του Κώστα Σταυρακάκη το Σάββατο 2 Μαΐου 2009 στην αίθουσα του Κυθηραϊκού Συνδέσμου στη Χώρα Κυθήρων. Συμμετέχει χορευτικό τμήμα του Π.Ο.Φ.Σ. με παραδοσιακές κρητικές στολές. ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ: 21:30 Οργάνωση Catering: «ΤΟΞΟΤΗΣ» Προσκλήσεις προπωλούνται: 6974 797711

Δείτε όλα τα νέα

Κορυφή