Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής στο Καψάλι

10/05/2011

Στις 21 Ιουνίου,στο πανέμορφο Καψάλι των Κυθήρων, τραγουδιστές, χορευτές, μουσικοί, συνθέτες,αθλητές,ζωγράφοι,φωτογράφοι και ηθοποιοί που εμπνέονται απ’ τα Κύθηρα μας καλούν να χαρούμε την μεγάλυτερη μέρα του χρόνου και τη γιορτή της μουσικής!

Τον πυλώνα χτίζουν τα μουσικά σχήματα που θα μας ταξιδέψουν από τον Χατζή μέχρι τη disco, το ρεμπέτικο μέχρι τη jazz, τη χορωδιακή μουσική, το beatbox, την έντεχνη, τη rock και τις συνθέσεις Κυθήριων μουσικών. Ανάμεσα στα σχήματα ξεπροβάλλουν μικροί και μεγάλοι χορευτές του σύγχρονου, παραδοσιακού και του latin χορού, επιδείξεις Kebo, Kapoera και Akido, μικρά θεατρικά σκετς, βίντεο και slide show!

Τον κόλπο του Καψαλίου θα πλαισιώνει μια μοναδική έκθεση παραδοσιακών προϊόντων απ’ όλο το νησί, τα στολισμένα καϊκια των ψαράδων, καφετέρειες, μπαρ, εστιατόρια και ζαχαροπλαστεία τα οποία θα μπορείτε να απολαύσετε τη μοναδική αυτή ημέρα.

Η βραδιά θα μεταδίδεται ζωντανά σε ολόκρηρο τον πλανήτη μέσω του διαδικτύου στην φηφιακή τηλεόραση του Starwalkers.gr με συνδέσεις απο τη Γερμανία, την Αυστραλία, την Αργεντινή, τις ΗΠΑ, τη Χιλή και την Ελλάδα.

Ταξιδεύουμε μαζί στη δημιουργία!

Τα Κύθηρα σας καλούν να γιορτάσετε μαζί τους!

Υπό την αιγίδα του Δήμου Κυθήρων,σε συνεργασία με το σύλλογο επιχειρηματιών του Καψαλίου.

Ενημερώνω πως το παραπάνω είναι ένα προσχέδιο του Δελτίου Τύπου το οποίο δημιουργήθηκε για να ξεσηκωθούν όλες οι δυνάμεις της νήσου να το οργανώσουμε! Στην τελική του μορφή το δελτίο τύπου πρέπει να φέρει την υπογραφή όλων των συλλόγων της νήσου, της κινηματογραφικής λέσχης, των χορηγών επικοινωνίας, των ραδιοφωνικών σταθμών των Κυθήρων! Πίσω απο αυτή την κίνηση δεν υπάρχει κάποιο γραφείο τύπου οπότε όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν στην διοργάνωση είναι αυτοί απ τους οποίους περιμένω email: info@nastazia.eu και τηλέφωνο στο 210 7248525 και 6976837909!


Δείτε όλα τα νέα

Κορυφή