Παγκόσμιος Αγώνας Ακρόπολις Jet Raid Greece

11/06/2014

Την Τετάρτη 11.06.2014 ελάτε να παρακολουθήσετε την είσοδο των jet ski στο Καψάλι. Θα ακολουθήσει ολοήμερο event με show fly board και έκθεση κλασσικής μοτοσικλέτας. 

Ο Πανελλήνιος Όμιλος Τζετ Σπορτ (Hellenic Jet Sports Boating Association) σε συνεργασία με τον διεθνή οργανισμό Jet Raid (www.jetraid.org) διοργανώνει ένα διεθνή αγώνα JET SKI, τύπου ανοιχτής θαλάσσης (Offshore Endurance) για τεταρτη φορά στη χώρα μας και στην ιστορία του θεσμού στην Ευρώπη. Είναι μεγάλη τιμή για την Ελλάδα η φιλοξενία μιας τόσο σημαντικής αθλητικής εκδήλωσης που πρόκειται να δώσει μεγάλη διάσταση στον Ελληνικό ναυταθλητισμό.

Στην ουσία πρόκειται για μια περιπέτεια, μια σκληρή δοκιμασία για τους αναβάτες, τα σκάφη και φυσικά τους διοργανωτές. Μια περιπέτεια που δεν εξελίσσεται μόλις μερικά μέτρα μακριά από την ακτή όπως οι συνηθισμένοι αγώνες κλειστής πίστας (close course) καθώς πραγματοποιείται στην ανοιχτή θάλασσα. 

Ο αγώνας πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 9-14/6/2014, στην Πελοπόννησο με έδρα την ιστορική και φιλόξενη Καλαμάτα και με διαδρομές την Πύλο,στο Γύθειο,την Ελαφόννησο, στα Κύθηρα με σύνολο ειδικών διαδρομών 1000 χιλιομέτρων στην ιδιαίτερη και επιβλητικά ακτογραμμή της Μάνης.

Διοργανωτής Κυθήρων: ΜΟΤΟ ΚΥ.ΛΕ.ΡΣτο Καψάλι λοιπόν την Τετάρτη θα φθάσουν 3 σκάφη με 30 διαγωνιζόμενους, επίσης ένα ελικόπτερο που θα τραβήξει πλάνα για 20 κανάλια ελληνικά και ξένα (Ant1, Eurosport, κ.λ.π.).

Όλοι οι αγωνιζόμενοι και οι συνοδοί τους (υπολογίζονται περίπου 80 άτομα) θα διανυκτερεύσουν σε σκηνές στο Καψάλι.

Δείτε όλα τα νέα

Κορυφή