Ο Σταύρος Σιόλας στα Κύθηρα και το Αστικόν

22/07/2014

Το Μουσικό Καφενείο Αστικόν, στα πλαίσια του Καλλιτεχνικού Καλοκαιριού, παρουσιάζει το Σταύρο Σιόλα την Τρίτη 22 Ιουλίου 2014 και ώρα 22.00. Η είσοδος είναι €5 και για κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με το 2736033141. 

Με έναν δίσκο που συμπεριλαμβάνεται σε όλες τις λίστες των καλύτερων της χρονιάς και ενα τραγούδι που ξεπέρασε τα όρια της έντεχνής του εμβέλειας και προκάλεσε αίσθηση ο Σταύρος Σόλας έρχεται στο Αστικόν. Μας συστήθηκε στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης κερδίζοντας από κοινό και επιτροπή βραβείο καλύτερου τραγουδιού αλλά και ερμηνείας με "Της Άρνης το νερο". Ακολούθησαν 2 επιτυχημένοι δίσκοι με βασικό στιχουργό τον Πόλυ Κυριακου: "Στα μισα της Νύχτας" (από τον οποίο ξεχώρισε το ντουέτο με την Ελευθερία Αρβανιτάκη "Χωρίς εσένα") και "Διόδια" (από τον οποίο ξεχώρισε το ομώνυμο και άλλα τραγούδια. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει υλικό απ την προσωπική του δισκογραφία αλλά και απρόσμενες διασκευές αγαπημένων τραγουδιών με ιδιαίτερες ενορχηστρώσεις και βασικούς άξονες το λυρισμό και την παράδοση.

Παιζουν: Λουκάς Αγγελίνας στο πιάνο και Σοφία Μουλακάκη στο μπαγιάν.Περισσότερα για το Καλλιτεχνικό Καλοκαίρι του "Αστικόν" δείτε εδώ:
http://www.visitkythera.gr/gr/information/events/kallitehniko-kalokairi-astikon090714.html

Δείτε όλα τα νέα

Κορυφή