Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών

12/10/2013

Σας προσκαλουμε στο Πνευματικό Κέντρο Ποταμού Κυθήρων στις 12/10/2013 και ωρα 09:00 που θα υλοποιηθεί:

 1. Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών 

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί από ειδικευμένο ιατρικό κλιμάκιο με την επιστημονική επιμέλεια του ιατρού και Γ.Γ του «Χαμόγελου του Παιδιού» κου Χρήστου Καμμηλάτου εστιάζοντας:

  • στα ατυχήματα εντός του σχολικού χώρου,
  • στην πρόληψη των ατυχημάτων,
  • στην παροχή πρώτων βοηθειών.

Η συμμετοχή  είναι ΔΩΡΕΑΝ και εκτός των εκπαιδευτικών μπορεί να το παρακολουθήσει όποιος ενδιαφέρεται.. Με την ολοκλήρωση θα δωθεί και βεβαίωση παρακολούθησης του σεμιναρίου.

Στις 13/10/2013 στον ίδιο χώρο και ώρα 11:00 θα πραγματοποιηθεί:

Ομιλία  - Συζήτηση για τον Σχολικό Εκφοβισμό, από τον ψυχολόγο και επιστημονικό υπεύθυνο του Προγράμματος του Χαμόγελου του Παιδιού για τον Σχολικό Εκφοβισμό κο Στέφανο Αλεβίζο εστιάζοντας στις δράσεις του φορέα για την πρόληψη και διαχείριση καταστάσεων του Σχολικού Εκφοβισμού οι οποίες πραγματοποιούνται μέσω των τμημάτων του προσφέροντας δωρεάν συμβουλευτική στήριξη σε γονείς, παιδιά και εκπαιδευτικούς..

 Οι δράσεις διοργανώνονται από τον Σύλλογο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Κυθήρων σε συνεργασία με τον Οργανισμό το Χαμόγελο του παιδιού την Διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Πειραιά και το Υπουργείο Παιδείας Θρησκευμάτων και Δια βίου Μάθησης. 

Χορηγοί: Αρτοποιεία Καραβά, Ποταμού και Λιβαδίου, τα εστιατόρια: Ακρογιάλι, Πολίνα και Πιέρρος το φαρμακείο του Μάνου Τρυφίλλη το σύλλογο ενοικιαζομένων δωματίων η Μυρτιδιώτισσα και το ξενοδοχείο Ίριδα.

Για δηλώσεις συμμετοχής στο σεμινάριο στο email του συλλόγου s.e.nos.kithiron@gmail.com

                                              

Δείτε όλα τα νέα

Κορυφή