Ο Γιώργος Ρους στα Κύθηρα!

03/06/2012

Το Αστικόν σας προσκαλεί στο μεγαλύτερο γεγονός του Ιουνίου, έτσι για να υποδεχτούμε το καλοκαίρι όπως του αρμόζει!

Ο καλλιτέχνης Γιώργος Ρους που έγινε ευρύτερα γνωστός με το τραγούδι "εξαιρέσεις" σε μία μοναδική βραδιά στο μουσικό καφενείο Αστικόν, την Κυριακή 3 Ιουνίου και ώρα 22.30.

Το Visit Kythera και ο Τσιρίγο FM, διαρκείς υποστηρικτές των μεγαλύτερων events των Κυθήρων θα σας περιμένουν εκεί! Σταθερά και δυναμικά για 4ο χρόνο χορηγούν τους καλύτερους καλλιτέχνες που έχουν επισκεφτεί τα Κύθηρα.

Λίγα λόγια για το Γιώργο Ρου

Το 1999 ξεκίνησε μαζί με φίλους του το συγκρότημα "Λάθος Πόρτα" με το οποίο πραγματοποίησε εμφανίσεις σε όλη την Αθήνα. Από τα τέλη του 2003 άρχισε να μένει μόνιμα στην Ιταλία όπου σπούδασε τηλεοπτική και κινηματογραφική παραγωγή. Παράλληλα ετοίμαζε το υλικό των δύο demo που θα ηχογραφούσε αργότερα, το 2007 και το 2008. Αρχές του 2007 επέστρεψε μόνιμα Αθήνα, κi έτσι έφτιαξε το πρώτο του demo (Άτιτλο Ι) με το προυπάρχον υλικό. Το Μάη του 2008 ολοκλήρωσε τις ηχογραφήσεις του δεύτερου demo (Άτιτλο ΙΙ).Το 2010 κυκλοφορεί η πρώτη του ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά με τίτλο "(+)(-)". Στις αρχές του 2011 γράφει το πρώτο του τραγούδι για κινηματογραφική ταινία, με τίτλο «Ιδιαίτερη Σχέση». Το κομμάτι ακούγεται στην κωμωδία «Μια Φορά Κι Ένα… Μωρό».

Δείτε όλα τα νέα

Κορυφή