Έκθεση "PAPIR" της Ida Larsen

21/07/2013

Η γκαλερί  FOLLOW YOUR ART σας προσκαλεί στα εγκαίνια της έκθεσης "PAPIR" της Ida Larsen στο Μερκάτο της Χώρας Κυθήρων την Κυριακή 21 Ιουλίου και ώρα 9μμ.

Διάρκεια έκθεσης 21/7 εώς 25/7

Η γκαλερί  Follow your Αrt οργανώνει  στο ΜΕΡΚΑΤΟ της Χώρας Κυθήρων έκθεση της εικαστικού Ida Larsen, η οποία δημιουργεί συνθέσεις αποκλειστικά με το χαρτί.

Στα έργα της η Ida Larsen ερευνά τις δυνατότητες των συνήθων-συνηθισμένων  καθημερινών υλικών εξετάζοντας με ποιόν τρόπο ένα υλικό αλλάζει όταν συνδυάζεται με κάτι άλλο.  Έτσι, λαμβάνοντας υπόψη την πλαστικότητα του χαρτιού και ακολουθώντας μινιμαλιστικούς κώδικες και κυρίως τη διαίσθησή της δημιουργεί εμφαντάστους κόσμους με τρισδιάστατα αντικείμενα και εγκαταστάσεις.

Άπο τις 28 Ιουλίου η γκαλερί Follow your Αrt οργανώνει 3ήμερο εργαστήριο για παιδιά από 6 χρόνων και άνω, στην αίθουσα Basement του ξενώνα Δαπόντε στην είσοδο της Χώρας.

Στο εργαστήριο αυτό, με καθοδηγητή την Ida Larsen, τα παιδιά θα ερευνήσουν τις δυνατότητες του τόσο συνηθισμένου σε όλους μας χαρτιού, σε δρόμους ασυνήθιστους και διαφορετικούς και θα δούν πως μπορούν με ελάχιστα μέσα και με την φαντασία τους να δημιουργήσουν πολλά πράγματα.

Μερκάτο, Χώρα, Κύθηρα, τηλ: 6973639044
Basement - ξενώνας Δαπόντε - Χώρα, Κύθηρα τηλ: 6973639044

Δείτε όλα τα νέα

Κορυφή