Ο Νίκος Ζουρνής στο Αστικόν

09/10/2012

Ο Νίκος Ζουρνής συνεχίζει μια μικρή βόλτα σε διάφορα μέρη της Ελλάδας με επόμενο σταθμό τα Κύθηρα. Το Σάββατο 13 Οκτωβρίου, στη μουσική σκηνή "Αστικόν", ο τραγουδοποιός θα παρουσιάσει τα τραγούδια της νέας δισκογραφικής δουλειάς του με τίτλο «Όλα τα χρώματα του μπλε». Ο δίσκος κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2012 και περιέχει στίχους του Μάνου Ελευθερίου, του Διονύση Καψάλη και του Θοδωρή Γκόνη. Επίσης θα ακουστούν τραγούδια από την πρώτη δισκογραφική δουλειά του τραγουδοποιού με τίτλο «Χιλιόμετρα».

Ο δίσκος «Χιλιόμετρα» κυκλοφόρησε το 2009 και περιέχει στίχους του Μιχάλη Γκανά όπως επίσης και ένα μελοποιημένο ποίημα του Γιάννη Ρίτσου. Εκτός από τον ίδιο τον τραγουδοποιό ερμηνεύουν τραγούδια ο Μανώλης Λιδάκης, ο Απόστολος Ρίζος και η Μαρία Λούκα.

Επί του πάλκου, μαζί με το Νίκο Ζουρνή, μία εξαιρετική ερμηνεύτρια της νέας γενιάς, η Λαμπρινή Καρακώστα εμπλουτίζει το μουσικό πρόγραμμα με ανατολίτικες και δυτικές μελωδίες. Επίσης συμπράττει  ο Κώστας Σταυρόπουλος (κιθάρα, μπουζούκι) συνδιαμορφώντας νότες και τραγούδια.  

Εκτός από την προσωπική δισκογραφία του Νίκου Ζουρνή θα ακουστούν και τραγούδια των: Σωκράτη Μάλαμα, Θανάση Παπακωνσταντίνου, Ορφέα Περίδη, Νίκου Παπάζογλου και άλλων, καθώς και επιλεγμένα λαϊκά, ρεμπέτικα και παραδοσιακά.

Το πλήρωμα του καραβιού είναι έτοιμο για αναχώρηση και σας υπόσχεται ένα μουσικό ταξίδι σε όλα τα χρώματα του μπλε!

Σάββατο 13 Οκτωβρίου
Μουσική σκηνή "Αστικόν" - Ποταμός Κυθήρων
Τηλέφωνο: 2736 033141

Δείτε όλα τα νέα

Κορυφή