Ο Νίκος Ζουρνής στο Αστικόν Καφενείον

06/06/2014

Το Αστικόν παρουσιάζει το Νίκο Ζουρνή στο κοινό, την Παρασκευή 6 Ιουνίου και ώρα 22.00. Μαζί του η Λαμπρινή Καρακώστα (τραγούδι,) ο Ευγένιος Χαλίλ (κιθάρα, μπουζούκι) και ο Πάνος Ηλιόπουλος (νέι, σαξόφωνο). Κρατήσεις 27360.33141

Ο Νίκος Ζουρνής μετά την εμφάνιση στο Βερολίνο συνεχίζει με μία παράσταση στην Αθήνα. Θα παρουσιάσει τα τραγούδια των δύο προσωπικών του δίσκων στο “Holy Wood Stage” τη Δευτέρα 14 Απριλίου.

Ο πρώτος δίσκος με τίτλο «Χιλιόμετρα» κυκλοφόρησε το 2009 και περιείχε στίχους του Μιχάλη Γκανά όπως επίσης και ένα μελοποιημένο ποίημα του Γιάννη Ρίτσου. Εκτός από τον ίδιο τον τραγουδοποιό ερμήνευαν τραγούδια ο Μανώλης Λιδάκης, ο Απόστολος Ρίζος και η Μαρία Λούκα.

Ο δεύτερος δίσκος με τίτλο «Όλα τα χρώματα του μπλε» κυκλοφόρησε στις αρχές του 2012 και περιείχε στίχους του Μάνου Ελευθερίου, του Διονύση Καψάλη και του Θοδωρή Γκόνη. Συμμετείχε με δύο τραγούδια η Μαρία Λούκα.

Επί σκηνής, μαζί με τον Νίκο Ζουρνή, μία εξαιρετική ερμηνεύτρια της νέας γενιάς, η Λαμπρινή Καρακώστα εμπλουτίζει το μουσικό πρόγραμμα με ανατολίτικες και δυτικές μελωδίες. Επίσης δύο σπουδαίοι μουσικοί συμπράττουν και συν-διαμορφώνουν νότες και τραγούδια. Ο Ευγένιος Χαλίλ (κιθάρα, μπουζούκι) και ο Πάνος Ηλιόπουλος (νέι, σαξόφωνο). Τέλος, υπεύθυνος για την ηχητική κάλυψη του προγράμματος θα είναι ο Γιάννης Ταβουλάρης.

Φιλικά θα συμμετάσχει στην παράσταση ο μουσικός και συνθέτης Δημήτρης Βαρελόπουλος.

Εκτός από την προσωπική δισκογραφία του Νίκου Ζουρνή θα ακουστούν και τραγούδια των: Σωκράτη Μάλαμα, Θανάση Παπακωνσταντίνου, Ορφέα Περίδη, Σταμάτη Κραουνάκη, Νίκου Παπάζογλου και άλλων, καθώς και επιλεγμένα ρεμπέτικα και παραδοσιακά.

Το πλήρωμα του καραβιού είναι έτοιμο για αναχώρηση και σας υπόσχεται ένα μουσικό ταξίδι σε όλα τα χρώματα του μπλε!

Δείτε όλα τα νέα

Κορυφή