Ένας Κυθήριος στο Design Walk

25/01/2010

Τον Αντώνη τον γνώρισαμε τις αρχές του 2001, όταν μια χούφτα νεοκυθήριοι τρέχαμε την ιστορία της Πορφυρίς. Μόλις είχε τελιώσει τις σπουδές του στην Αγγλία και άρχιζε επαγγελματικά στην Ελλάδα. Μετά από δέκα χρόνια γραφιστικής δημιουργίας και συμμετοχής σε αρκετά επιτυχημένα πρότζεκτ στο χώρο της επικοινωνίας ο Αντώνης Λουράντος συνεχίζει την πορεία του με το Design Park, όνομα που έδωσε στο δικό του πρότζεκτ, το οποίο βρίσκεται στην αφρόκρεμα των δημιουργικών γραφείων στην Ελλάδα.

Φέτος συμμετέχει για τέταρτη φορά στο καθιερωμένο πλέον Design Walk που επισκέπτονται χιλιάδες άνθρωποι από τον χώρο της επικοινωνίας και της δημιουργίας. Πρόκειται για μία διοργάνωση που θα λάβει μέρος στις 5,6 και 7 του Φλεβάρη, όταν 13 δημιουργικά γραφεία της περιοχής του κέντρου των Αθηνών, ανοίγουν τις πόρτες τους και υποδέχονται το κοινό για να παρουσιάσουν τις δουλειές τους καθώς και τη θεματική του μικρού αυτού φεστιβάλ.

Design Park
"Το θετικό σε αντιπαράθεση με το αρνητικό (positive vs. negative)"

Δύο έννοιες αλληλένδετες και αλληλοεξαρτώμενες, συγκρούονται και συνδέονται μέσω εικόνας και ήχου. Παράλληλες προβολές video και εικόνας με live sound design πάνω στον ίδιο καμβά συμπληρώνουν, συγχέουν και γεννούν ιδέες. Κινούμενα γραφικά, κώδικας και τυπογραφία σε ένα δημιουργικό mash up, άλλες φορές στην υπερβολή του και άλλες αφαιρετικά, θα παλέψουν να δώσουν τροφή για θετική και αρνητική σκέψη μέσω ενός οπτικοακουστικού installation. Μερικά από τα γραφικά θα παραχθούν με τη χρήση μιας γεννήτριας που μεταδίδει νευρομαγνητικά σήματα στον ανθρώπινο εγκέφαλο. Μέσο: Προβολές video, live sound design, κινούμενα γραφικά, κώδικας και τυπογραφία.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στη φετινή συμμετοχή, πολλές διακρίσεις ακόμη για το Design Park και θα περάσουμε και εμείς μία βόλτα!

 Επισκεφτείτε το Design Park

Περισσότερα για την διοργάνωση:
Design Walk 2010
Αντίθετα Σημεία / Poles Apart
13 Graphic Design Studios ασχολούνται με 13 αντιθέσεις της δημιουργικής
διαδικασίας.
Eκθεση γραφιστών
Αθήνα, Παρασκευή 5 (18:00-22:00) Σάββατο 6 και Κυριακή 7 (12:00-19:00) Φεβρουαρίου 2010
www.designwalk.gr

Antonis Lourantos Kythera

Δείτε όλα τα νέα

Κορυφή