Ο Δερμιτάσογλου και οι άλλοι στο Αστικόν!

24/02/2010

Για άλλη μια φορά το μουσικό κοινό των Κυθήρων θα απολαύσει τον Ευγένιο με τους φίλους του. Το Σάββατο 6 Μαρτίου σε μία μοναδική εμφάνιση στο Αστικόν, θα απολαύσουμε το μπάχαλο που μας ετοιμάζουν. Να δούμε τι θα γίνει τελικά! Ελπίζουμε να σπάσουμε και πλάκα, γιατί ο Ευγένιος μας έχει συνηθίσει σε κάτι τέτοια!

Ώρα έναρξης 10.30 μ.μ τηλ. κρατήσεων 27360.33141
Μην πίνετε όταν οδηγείτε. Πίνετε νωρίτερα!
Ραντεβού στο Αστικόν!

Ο Ευγένιος μέσα στον ταξιδιωτικό του σάκο κουβαλάει τρεις δίσκους

«Κρύσταλλα του νου», «Βαρύ φορτίο», «Η αγάπη πάει με κουπιά», μουσικές παραστάσεις,  θεατρικές συναυλίες, δημιουργικές συνεργασίες, πολλές ιδέες και αστείρευτο κέφι. Έχει σίγουρα χιούμορ, πάθος, ρεζέρβα χορδές κι ένα ολόκληρο στοκ από μελωδίες και στίχους λίγο πριν συναντηθούν. Έχει και φαντασία για να μπορεί να επινοεί και αθωότητα για να μπορεί να ονειρεύεται.

Με όλα αυτά στον ώμο διασχίζει χοροπηδώντας την ελληνική μουσική σκηνή. Μαζεύει νέους ήχους και ξανανακαλύπτει τους παλιούς. Τους μοιράζεται με φίλους κι όμως ο σάκος δεν αδειάζει ποτέ. Αντιθέτως όλο και γεμίζει. Με διαφορετικές φωνές, ενδιαφέρουσες ενορχηστρώσεις, καινούριες προτάσεις, αυτοσχεδιασμούς, και γνήσια ξεφαντώματα στο πάλκο, στο δρόμο και στο στούντιο.

Με καθημερινές ιστορίες, μελωδικούς ψιθύρους και σπαρακτικές κραυγές. Με τραγούδια που άλλοτε διαδηλώνει μια αγανακτισμένη παρέα κι άλλοτε σιγομουρμουρίζει μια περαστική μοναξιά. Όταν ανοίγει τον ταξιδιωτικό του σάκο βγαίνουν χρώματα. Σκούρα ανοιχτά. Ταιριαστά με μια εποχή αντιφάσεων που αν μη τι άλλο έχει ανάγκη την καλή μουσική.

Μαζί του η Λίνα Σωπιάδου στο τραγούδι, o Θανάσης Καρυπίδης στο βιολί, o Παναγιώτης Μανουηλίδης στην κιθάρα και o Θεόφιλος Ματθαίου στο μπαγιάν…

Δείτε όλα τα νέα

Κορυφή