Το Καρναβάλι του Ποταμού έρχεται!

23/02/2011
Carnival Latin Party

Όλος ο "καρναβαλόκοσμος" ετοιμάζεται να δώσει βροντερό παρόν στην πλατεία του Ποταμού στις 6 Μαρτίου το απόγευμα και ώρα 15.30. Αρχηγός του Καρναβαλιού είναι ο Ζαχαρίας Σουρής και όσοι θέλετε να επικοινωνήσετε για οργανωτικά και άλλα θέματα σας παραθέτουμε το email του: zsouris@coba.gr

Καλές Απόκριες και Καλά Κούλουμα στα Κύθηρα!

Στις 06 Μαρτίου, τελευταία  Κυριακή  της  Αποκριάς, ο Δήμος  Κυθήρων διοργανώνει το πιο σατιρικό καρναβάλι όλων  των  εποχών στην ιστορία  των Κυθήρων. Το  καρναβάλι  θα  ξεκινήσει  στις 15:30 στην πλατεία του Ποταμού.

Πληθώρα αρμάτων και πεζοπόρων τμημάτων  θα  παρελάσουν  την  Κυριακή από όλα  τα  χωριά  μας όπως η  Αγ. Πελαγία, τα Λογοθετιάνικα, ο Καραβάς, η Χώρα, το Λιβάδι, ο Κάλαμος, τα Μητάτα, Φριλιγκιάνικα, Αρωνιάδικα, Καρβουνάδες, καθώς και μεμονωμένες ιδιωτικές πρωτοβουλίες και οργανωμένοι σύλλογοι των Κυθήρων. Υπάρχουν αρκετές καινοτομίες, που ανανεώνουν το παραδοσιακό καρναβάλι των προηγούμενων ετών. Βέβαια, δεν θα μπορούσε να λείψει και το Παραδοσιακό μας Γαϊτανάκι.

Παρουσιαστές του καρναβαλιού θα είναι οι κα Σοφίου Χρυσούλα & κος Μαρσέλος Δημήτριος. Την παράσταση αναμένεται να κλέψει ο Βασιλιάς Καρνάβαλος σε ρόλο έκπληξη. Την μουσική επιμέλεια την οργάνωσης  θα  έχει ο κ. Γιαννιώτης Παναγιώτης.

Δείτε όλα τα νέα

Κορυφή