Ο Σωκράτης Μάλαμας στα Κύθηρα

02/07/2009 Κύθηρα
Το Visit Kythera και η "Μουσική Σκηνή Αστικόν" παρουσιάζουν το Σωκράτη Μάλαμα για πρώτη φορά στα Κύθηρα.
Στις 11 Αυγούστου 2009 ημέρα Τρίτη και ώρα 21.30, το Δημοτικό Θέατρο Ποταμού ανοίγει τις πύλες του για να καλωσορίσει τον Σωκράτη Μάλαμα. Μια Συναυλία που αναμένει μεγάλη προσέλευση και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Κυθήρων. Θα υπάρξει προπώληση εισητηρίων και το κοινό θα ενημερωθεί άμεσα για τα συγκεκριμένα σημεία διάθεσης. Χορηγός Επικοινωνίας: Τσιρίγο FM, η φωνή των Κυθήρων σε όλο τον κόσμο.

Σωκράτης Μάλαμας - Καλοκαιρινή περιοδεία 2009

Πιστός στο καλοκαιρινό του ραντεβού με το με το κοινό, ο Σωκράτης Μάλαμας παίρνει την κιθάρα του και ξεκινά την περιοδεία μαζί με την παρέα των μουσικών του. Κάθε εμφάνιση του, ένα μίγμα από διονυσιακές στιγμές. Κάθε βραδιά, γεμάτη μουσικές, εικονοπλαστικούς στίχους και αφηγηματικά τραγούδια που φλερτάρουν με ένα ηλεκτρισμένο ροκ ύφος, μπολιασμένο με την δωρικότητα του λαϊκού, αλλά και την εσωτερικότητα της μπαλάντας.

Μακριά από την επίσημη λεωφόρο του μάρκετινγκ, και χωρίς επικοικωνιακές στρατηγικές προώθησης και προβολής, ο Σωκράτης Μάλαμας, παραμένει ένας από τους πιο δυνατούς τραγουδοποιούς της γενιάς του, που συσπειρώνει γύρω του φανατικούς οπαδούς και μουσικόφιλους ακροατές.

Και φέτος το καλοκαίρι, τα τραγούδια του, δοκιμασμένα στο χρόνο, θα μας παρασύρουν σε μοναδικές μουσικές βραδιές.
Μαζί του οι:
Μαρίνα Δακανάλη: τραγούδι
Κλέων Αντωνίου: ηλεκτρική κιθάρα
Θάνος Μιχαηλίδης: τύμπανα
Γιάννης Παπατριανταφύλλου: κοντραμπάσο
Νίκος Παραουλάκης: νέι, κιθάρα
Φώτης Σιώτας: βιολί
Κυριάκος Ταπάκης: μπουζούκι, λαούτο
Τίτος Καριωτάκης, Χρήστος Χαρμπίλας: Ηχοληψία
Μαρία Βενετάκη: Φωτισμοί
Δημήτρης Κατέβας: Επιμέλεια ΣκηνήςΔείτε όλα τα νέα

Κορυφή