Προετοιμασίες Γιορτής 2014

30/05/2014

Έχουμε την χαρά να ανακοινώσουμε ότι τα Κύθηρα προετοιμάζονται για την 4η τους Γιορτή Μουσικής!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θέλουμε να προσφέρουμε την ευκαιρία σε όλα τα είδη μουσικής να ακουστούν, ενώνοντας ερασιτέχνες, φιλόδοξους μουσικούς, καταξιωμένους επαγγελματίες και κοινό σε μια μεγάλη και μοναδική μουσική συνάντηση:
την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής.

Το Σάββατο 21 Ιουνίου ξεκινάμε στο Καψάλι! Καλλιτέχνες απ’ όλο το νησί, καλείστε να μετέχετε στην μεγαλύτερη συναυλία, τη μεγαλύτερη ημέρα του χρόνου! Ελάτε να γιορτάσουμε το ξεκίνημα του καλοκαιριού στο νησί με μοναδικές εκδηλώσεις σ’ ολόκληρα τα Κύθηρα. Κάνε τη Μουσική, γίνε η Γιορτή! Είναι η φράση που ανοίγει το Πανελλαδικό Κάλεσμα Συμμετοχής. Με το μότο αυτό επαγγελματίες και διοργανωτές καλείστε να μας δηλώσετε τις εκδηλώσεις σας οι οποίες αρκεί να έχουν ελεύθερη είσοδο, για να στολίσουν το Εορταστικό πρόγραμμα του νησιού! Με την συμβολή όλων το πρόγραμμα αυτό θα κυκλοφορήσει σ΄ ολόκληρο τον κόσμο μέσω διαδικτύου αλλά και σε ειδικό έντυπο υλικό.
Όσοι επιθυμούν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για την Γιορτή Μουσικής θα χαρούμε να επικοινωνήσουν μαζί μας. 

Ευχαριστούμε τους μουσικούς και όλους τους υποστηρικτές της γιορτής. 
Με την στήριξη των φορέων και επιχειρηματιών που θα ανακοινωθούν σύντομα αναμένουμε την επικοινωνία σας και σας ευχόμαστε να περάσετε μια εξαιρετική Γιορτή και ένα δροσερό καλοκαίρι!

Δείτε όλα τα νέα

Κορυφή
  • "Un mondo fa un mondo, e Cerigo un altro mondo" Όλος ο κόσμος είναι ένας κόσμος, το Τσιρίγο είναι ένας άλλος κόσμος