Κάλεσμα Συμμετοχής, αναλυτικά

21/05/2013

Κάνε τη Μουσική, γίνε η Γιορτή!

Τα Κύθηρα προετοιμάζονται για την 3η Γιορτή Μουσικής και όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θέλουμε να προσφέρουμε την ευκαιρία σε όλα τα είδη μουσικής να ακουστούν, ενώνοντας ερασιτέχνες, φιλόδοξους μουσικούς, καταξιωμένους επαγγελματίες και κοινό σε μια μεγάλη και μοναδική μουσική συνάντηση: την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής.

Την Παρασκευή 21 Ιουνίου ξεκινάμε στην Πλατειά Άμμο! Καλλιτέχνες απ’ όλο το νησί, καλείστε να μετέχετε στην μεγαλύτερη συναυλία, τη μεγαλύτερη μέρα του χρόνου! Ελάτε να απολαύσουμε το καλοκαιρινό τριήμερο του Αγίου Πνεύματος με μοναδικές εκδηλώσεις σ’ ολόκληρα τα Κύθηρα.

Επαγγελματίες και διοργανωτές καλείστε να μας δηλώσετε τις εκδηλώσεις σας, που θα έχουν ελεύθερη είσοδο, για να στολίσουν το καλλιτεχνικό πρόγραμμα του νησιού που θα κυκλοφορήσει σ΄ ολόκληρο τον κόσμο μέσω του διαδικτύου αλλά και μέσα από ειδικό έντυπο υλικό.

Όσοι επιθυμούν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για την στήριξη της Γιορτής θα χαρούμε να επικοινωνήσουν στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας :

Ιστοσελίδα: www.kytheramusicday.gr
Σελίδα Facebook : http://www.facebook.com/KytheraMusicDay
Τοπικοί Συντονιστές :
Ναστάζια Μπέϊκοφ: 6976837909, Παναγιώτης Γιαννιώτης: 6944290863. και φυσικά μέσω των χορηγών επικοινωνίας μας.

Το τελικό πρόγραμμά θα αποσταλεί στα κεντρικά της Ευρωπαϊκής Ημέρας Μουσικής στις 25 Μαΐου όποτε το αργότερο μέχρι τις 24 παρακαλούμε για την επικοινωνία σας.

Ευχαριστούμε θερμά τους φορείς και τους επιχειρηματίες για την πολύτιμη συμμετοχή και στήριξη τους! 

Καλή Γιορτή και καλό καλοκαίρι !


Δείτε όλα τα νέα

Κορυφή
  • "Un mondo fa un mondo, e Cerigo un altro mondo" Όλος ο κόσμος είναι ένας κόσμος, το Τσιρίγο είναι ένας άλλος κόσμος