Μιχάλης Εστιατόριο Κύθηρα

Visit kythera
Μιχάλης logo
Μιχάλης
Μητάτα, 80100
t: +30 2736033626
f: +30 2736033626
m: +30 6974883607
Visit kythera
Visit kythera
Previous
Next
Visit kythera
Visit kythera

Στην κεντρική πλατεία των Μητάτων βρίσκεται η οικογενειακή ταβέρνα - καφεστιατόρειο «O Μιχάλης». Σε ένα μπαλκόνι με θέα την Παλαιόπολη και τη ρεματιά των Μητάτων μπορείτε να απολαύσετε το γεύμα ή το δείπνο σας με ντόπια και βιολογικά προϊόντα. Επίσης μπορείτε να αγοράσετε κάποια από τα προϊόντα όπως Ελαιόλαδο, Κρασί, Τσίπουρο, Mέλι. Τα προϊόντα αυτά παράγονται από το «κτήμα Πρωτοψάλτη» και είναι πιστοποιημένα από τον Οργανισμό Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων «ΔΗΩ».  Σπεσιαλιτέ του Μιχάλη είναι ο κόκορας κρασάτος και το αγριοκάτσικο κοκκινιστό.  Επίσης, ελάτε να διοργανώσουμε μαζί το γάμο σας στην πιο όμοφη βεράντα του νησιού, στη θέα των Μητάτων!

Κτήμα Πρωτοψάλτη, Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο Κυθήρων

Το ελαιόλαδο του Κτήματος Πρωτοψάλτη προέρχεται από ελιές της ποικιλίας «Κορωνέικη», που φύονται στον κάμπο της Παλαιόπολης και σε λιόφυτα γύρω από το χωριό Μητάτα, στα Κύθηρα. Η καλλιέργειά τους και η καταπολέμηση ζιζανίων γίνονται με βιολογικές μεθόδους. Οι ελιές συλλέγονται με παραδοσιακό τρόπο και ακολουθεί η έκθλιψή τους σε θερμοκρασία χαμηλότερη των 35Ο Κελσίου (ψυχρή έκθλιψη). Με αυτόν τον τρόπο διατηρούνται αναλλοίωτες όλες οι οργανικές ουσίες που περιέχονται στο ελαιόλαδο.


Προτιμείστε αγνό παρθένο ελαιόλαδο Κυθήρων για τις καθημερινές διατροφικές ανάγκες σας. Υγιεινή διατροφή από αληθινή και αγνή παραγωγή!

Visit kythera
Visit kythera
Visit kythera
Visit kythera
17Km
15Km
16Km
5Km
Visit kythera