Διασκέδαση στα Κύθηρα

Στα Κύθηρα θα κάνετε τα πάντα. Και θα τα θυμάστε για πάντα! Εδώ θα γίνετε φίλοι με όλο το νησί. Εδώ θα ερωτευτείτε, εδώ θα γευτείτε ελευθερία, θα νιώσετε ευδαιμονία. Μην αναρωτιέστε για όλα αυτά. Ένα μωσαϊκό με συναισθήματα, γεύσεις και περιπέτειες είναι αυτός ο τόπος.

Φαγητό

Επειδή όλα περνάνε από το στομάχι εδώ θα βρείτε τα καλύτερα εστιατόρια του νησιού. Παραδοσιακές συνταγές, φρέσκο ψάρι, γεύσεις με βότανα και άλλα μυρωδικά, άνθρωποι μου μαγειρεύουν με μεράκι για να φτιάξουν τα πιο νόστιμα πιάτα.

Καφέ & Μπαρ

Θέλετε ένα καφέ ή ένα φρέσκο χυμό για να πάρετε ενέργεια. Εντάξει, αργά το βράδυ θα πιείτε το ποτό σας ακούγοντας ωραίες μουσικές, θα διασκεδάσετε, θα φλερτάρετε, θα...  Εδώ θα βρείτε τα καλύτερα καφέ και μπαρ του νησιού.

Αγοράστε προϊόντα

Βγείτε μία βόλτα στην αγορά, να ψωνίσετε παραδοσιακά προϊόντα, τυρί, μέλι και παξιμάδια. Υπάρχουν ακόμη πολλά βιολογικά προϊόντα που μπορείτε να βρείτε σε αρκετά καταστήματα στο νησί. Επίσης διάφορα ενθύμια, σουβενίρ και φυσικά η «σεμπρεβίβα» που... πάντα ζει.

Περιπέτειες

Ετοιμαστείτε να εξερευνήσετε ένα νησί γεμάτο φυσική ομορφιά. Πάρτε το σακίδιό σας και τον εξοπλισμό σας. Σίγουρα μια φωτογραφική μηχανή θα σας χρειαστεί. 

Εκδρομές

Τα Κύθηρα βρίσκονται ανάμεσα στην Κρήτη και την Πελοπόννησο. Δείτε ποια άλλα μέρη μπορείτε να επισκεφτείτε κάνοντας μία μονοήμερη ή πολυήμερη εκδρομή. Τα συχνά δρομολόγια πλοίων θα σας διευκολύνουν. Υπάρχουν και μικρά καραβάκια που κάνουν καθημερινές εξορμήσεις.

Ξενοδοχεία στα Κύθηρα - Δωμάτια στα Κύθηρα - Δρομολόγια για Κύθηρα - Εισιτήρια

Κορυφή
  • "Un mondo fa un mondo, e Cerigo un altro mondo" Όλος ο κόσμος είναι ένας κόσμος, το Τσιρίγο είναι ένας άλλος κόσμος